Doorgaan naar artikel
Opmerking: minimale bestelwaarde €45,95
Opmerking: minimale bestelwaarde €45,95

Anodbloggen

RSS
 • Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion
  maart 4, 2023

  Begrijp de berekening van anodes voor schepen: hoe u uw schip kunt beschermen tegen corrosie

  De maritieme industrie is een van de meest door corrosie blootgestelde industrieën en corrosie op schepen en andere mariene constructies kunnen leiden tot ernstige gevolgen. Om deze structuren te beschermen tegen corrosie, is het gebruik van offers cruciaal.

  Zeerranodes zijn een type corrosiebescherming die werkt door elektronen uit te zenden naar de corrosiecyclus, die de snelheid van corrosie van metaalmaterialen vermindert. Zodra het offer is geplaatst op een oppervlak dat gevoelig is voor corrosie, zoals de romp op een schip, corroderen de offers in plaats van het metalen materiaal op de romp.

  Zeerranodes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maar zink is het meest voorkomende offer dat wordt gebruikt op schepen en andere mariene structuren. Door de juiste hoeveelheid zinkanodes op de juiste plaatsen te gebruiken, kunt u de romp en andere delen van het schip beschermen tegen corrosie.

  Het is echter belangrijk om de juiste hoeveelheid en het type opofferingscodes te gebruiken om het schip effectief te beschermen. Operaranodes moeten op de juiste plaatsen worden geplaatst en de hoeveelheid hangt af van de grootte en vorm van het schip en het type water waarin het schip erin vaart.

  Als u meer wilt weten over corrosiebescherming en het gebruik van offers om uw schip of andere mariene constructies te beschermen, neem dan contact met ons op in de anodefabriek. Ons ervaren team kan u helpen met alles, van counseling over offers tot het kiezen van de juiste corrosiebescherming voor uw specifieke situatie.

  Nu lezen
 • Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val
  maart 2, 2023

  Inzicht in opoffering in zoet water: waarom magnesiumanodes een geschikte keuze zijn

  Booteigenaren weten hoe belangrijk het is om hun schip te onderhouden om corrosie te voorkomen en de levensduur te verlengen. Een belangrijk onderdeel van bootonderhoud is het gebruik van anodes. Anodes zijn opofferingsmetalen geïnstalleerd op boten om andere metalen componenten tegen corrosie te beschermen.

  Maar met zoveel verschillende soorten anodes beschikbaar, hoe weet u welke u moet kiezen voor het gebruik van zoet water? Hoewel aluminium en zinkanodes populaire keuzes zijn, zijn magnesiumanodes een geschikt alternatief voor boten in zoetwateromgevingen.

  In deze blogpost zullen we de voordelen onderzoeken van het gebruik van magnesiumanodes voor zoetwaterboten en hoe zij u kunnen helpen uw investering nog vele jaren te beschermen.

  Nu lezen
 • Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA
  februari 5, 2023

  Anode -tassen voor begraven propaantanks in de Verenigde Staten

  Anodezakken voor begraven propaantanks zijn een belangrijk onderdeel om te zorgen voor een lange levensduur en veilige werking van uw gastank. Of u nu een huiseigenaar of ondernemer bent, het is belangrijk om anodezakken van hoge kwaliteit te kopen van een betrouwbare leverancier in de Verenigde Staten. Houd uw propaantank in topconditie en zorg voor de veiligheid van uw eigendom met de beste anodebakken op de markt.
  Nu lezen

Collection list

Visa alla

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken