Doorgaan naar artikel
Opmerking: minimale bestelwaarde €43,95
Opmerking: minimale bestelwaarde €43,95
Netherlands

Anodbloggen

RSS
 • Risken med oskyddade metallstrukturer i hamnar
  april 23, 2024

  Het risico van onbeschermde metalen structuren in havens.

  Door proactief kathodische corrosiebescherming te installeren en te onderhouden in havens, zorgt men ervoor dat deze kritieke infrastructuurelementen operationeel en veilig blijven voor de lange termijn, wat resulteert in grote besparingen in zowel tijd als geld. Anodes helpen belangrijke metalen constructies in havens te beschermen tegen roest en vernietiging. Ze werken door zelf te corroderen, of te roesten, in plaats van de andere metalen eromheen. Dit wordt galvanische corrosiebescherming genoemd en is een manier om de levensduur van de metalen structuren in de haven te verlengen.

  Nu lezen
 • Anodernas Roll i Skyddet mot Korrosion för Båtar och Fartyg
  maart 20, 2024

  De Rol van Anoden in de Bescherming tegen Corrosie voor Boten en Schepen

  Het maken van de juiste keuze voor offeranoden voor je boot of schip vereist dat je rekening houdt met het type water waarin het zich zal bevinden, het type coating en de specifieke onderdelen die bescherming nodig hebben, zoals de romp, propeller, roer en trimvlakken. Het type wateromgeving is cruciaal bij het kiezen van het juiste materiaal voor de anoden om effectieve bescherming tegen corrosie te garanderen.
  Nu lezen
 • Skydd av rörledningar i mark
  augustus 16, 2023

  Bescherming van de pijpleiding in de grond

  We staan ​​allemaal voor uitdagingen zoals corrosie en waterlekken die zowel onze sociale functie als onze omgeving beïnvloeden. Maar met onze passie voor innovatieve oplossingen hier bij Anodefactory, hoeven we deze obstakels niet in het stuur te laten stoppen. Door kathodische bescherming te implementeren, met onze inzet en technische expertise, kunnen we ervoor zorgen dat corrosie niet langer een factor is die uw bedrijf in gevaar brengt.

   

  Nu lezen
 • anodbyte varmvattenberedare
  juni 2, 2023

  De essentiële gids voor anodes voor boilers

  Deze blogpost biedt een diepgaand begrip van het belang van de anodestaaf, de levensduur en de noodzaak van regelmatige inspectie en vervanging. Daarnaast bieden we advies over de meest geschikte anodematerialen op basis van de samenstelling van uw water. Lees verder om meer te leren over hoe u de levensduur en efficiëntie van uw boiler kunt optimaliseren.
  Nu lezen
 • Anodbäddar: Nyckeln till Effektiv Katodiskt Skydd
  mei 3, 2023

  Anodebedden: de sleutel tot effectieve kathodische bescherming

  Kathodische bescherming is een noodzakelijke corrosiepreventietechniek die in veel industrieën wordt gebruikt, waaronder olie en gas, maritiem en bouw. Anodebedden zijn een cruciaal onderdeel van kathodische beschermingssystemen en bieden een betrouwbare en kosteneffectieve methode om metalen structuren tegen corrosie te beschermen. Lees meer in onze blogpost over hoe je metalen structuren tegen corrosie kunt beschermen.
  Nu lezen
 • Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion
  maart 4, 2023

  Begrijp de berekening van anodes voor schepen: hoe u uw schip kunt beschermen tegen corrosie

  De maritieme industrie is een van de meest door corrosie blootgestelde industrieën en corrosie op schepen en andere mariene constructies kunnen leiden tot ernstige gevolgen. Om deze structuren te beschermen tegen corrosie, is het gebruik van offers cruciaal.

  Zeerranodes zijn een type corrosiebescherming die werkt door elektronen uit te zenden naar de corrosiecyclus, die de snelheid van corrosie van metaalmaterialen vermindert. Zodra het offer is geplaatst op een oppervlak dat gevoelig is voor corrosie, zoals de romp op een schip, corroderen de offers in plaats van het metalen materiaal op de romp.

   

  Nu lezen
 • Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val
  maart 2, 2023

  Inzicht in opoffering in zoet water: waarom magnesiumanodes een geschikte keuze zijn

  Booteigenaren weten hoe belangrijk het is om hun schip te onderhouden om corrosie te voorkomen en de levensduur te verlengen. Een belangrijk onderdeel van bootonderhoud is het gebruik van anodes. Anodes zijn opofferingsmetalen geïnstalleerd op boten om andere metalen componenten tegen corrosie te beschermen.

  In deze blogpost zullen we de voordelen onderzoeken van het gebruik van magnesiumanodes voor zoetwaterboten en hoe zij u kunnen helpen uw investering nog vele jaren te beschermen.

  Nu lezen
 • Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA
  februari 5, 2023

  Anode -tassen voor begraven propaantanks in de Verenigde Staten

  Anodezakken voor begraven propaantanks zijn een belangrijk onderdeel om te zorgen voor een lange levensduur en veilige werking van uw gastank. Of u nu een huiseigenaar of ondernemer bent, het is belangrijk om anodezakken van hoge kwaliteit te kopen van een betrouwbare leverancier in de Verenigde Staten. Houd uw propaantank in topconditie en zorg voor de veiligheid van uw eigendom met de beste anodebakken op de markt.
  Nu lezen

Verzamellijst

Toon alles

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken