Doorgaan naar artikel
Opmerking: minimale bestelwaarde €43,95
Opmerking: minimale bestelwaarde €43,95

Welkom bij Anodefactory, uw toonaangevende expert in kathodische corrosiebescherming!

Wij zijn specialisten in de productie en verkoop van een breed scala aan materialen voor kathodische bescherming. Ons bereik omvat offers, gelijkrichters, kabels, referentie -elektroden, meetapparatuur en andere producten die cruciaal zijn voor het beschermen van metaalstructuren.

We bieden ook uitgebreide diensten om aan uw behoeften te voldoen:

  • Advies: ons ervaren team is beschikbaar om advies en begeleiding te geven om optimale corrosiebescherming te bereiken.
  • Projecteren: wij helpen u op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke vereisten en voorwaarden voldoen.
  • Levering van materialen en systemen: we leveren materialen en systemen van hoge kwaliteit die nodig zijn om effectieve kathodische beschermingsoplossingen te implementeren.
  • Installatie en service: onze technici zijn experts in installatie en onderhoud van kathodische beveiligingssystemen om efficiëntie op lange termijn te garanderen.

We zijn er trots op onze klanten efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te kunnen bieden die resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen, verhoogde betrouwbaarheid en milieuvoordelen.

Naast kathodische bescherming bieden we ook corrosiebeschermingsverbanden met uitzonderlijke hechting. Deze verbanden worden gebruikt om bestaande coating op metalen structuren aan te vullen of te repareren.

Neem contact met ons op Vandaag voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen uw metalen structuren te beschermen en op de lange termijn geld te besparen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken